STRATEGI ÎN PLUBLICITATE

Echipa Avigeo oferă suport, rapiditate și soluții tehnice actuale, astfel putând să controleze amănunțit orice material primit, indiferent de dimensiune. De aproape 20 de ani de activitate în producția publicitară ne-am construit un nume, folosind tehnologii de ultimă generație, fiind în top 3 firme în Dâmbovița. Pentru că misiunea Avigeo este de a diversifica și de a perfecționa constant portofoliul de produse, oferim publicitatea de care aveți nevoie.

Cu ce printăm?

Canon imagePROGRAF iPF8400

Culori: reproducerea negrului intens, sistem inovator Canon cu 12 pigmenți de culoare.

Aplicații: Imprimare până la 44’’, calitate excepțională a imprimării necesară pentru aplicațiile de tipărire foto, perfectă pentru print-uri cu precizie ridicată.

2,400 x 1,200 dpi (Max)

Letter bender 3D

“Letter bender 3D” este o mașină controlată de calculator, creată pentru producția de litere volumetrice. Acesta este folosit pentru îndoirea automată a “profilurilor 3D”, create de compania 3D System. Avantajele acestei mașini sunt abilitățile de a face curbe, îndoirea profilului (fără incizie) și tăiere.

Mașina a fost proiectată pentru a crea litere volumetrice de la 25-30 cm (în funcție de stilul literelor) până la 140 cm înălțime. Letter Bender 3D funcționează cu profiluri 3D până la 140 mm lățime. Sarcina principală a mașinii este formarea profilelor în orice formă și creșterea calității acestora, în același timp scurtând producția de litere volumetrice.

Canon RUNNER ADVANCE 6565i

Atunci când calitatea imprimării alb-negru contează, modelul imageRUNNER ADVANCE 6565i oferă performanţe excelente în medii solicitante de birou. Acest dispozitiv multifuncţional inteligent oferă o productivitate sporită, graţie uşurinţei în utilizare şi a fluxurilor optimizate de lucru cu documentele.

Funcţii de bază: imprimare, copiere, scanare, trimitere, stocare şi fax

Capacitate maximă de alimentare cu hârtie: 7700 coli (80 g/mp)

Metodă de imprimare: imprimare monocrom cu laser

Modelul oferă opţiuni avansate de finisare, precum capsarea, imprimarea de broşuri, inserarea documentelor, perforarea şi plierea în C şi Z.

Mimaki JFX200-2531

Cu această dimensiune mare și unele caracteristici noi, JFX200-2531 oferă performanțe și productivitate fără precedent pentru profesioniștii din domeniul signalisticii. Imprimanta este compatibilă cu o gamă largă de cerneluri, inclusiv alb și transparent, ceea ce implică o gamă largă de oportunități de creație și modalități de lucru.

Seria JFX 200 maximizează productivitatea, asigurând flexibilitatea în utilizarea echipamentelor

Rezoluție maximă: până la 1.200 dpi

Viteză de printare: 25 m2/h

Dimensiuni de printare: 2500x1300

Aplicații: reclame indoor și outdoor, accesorii, obiecte de mobilier, obiecte promoționale, reproduceri artistice, semnalistica backlit, tapet, vitrine, plăci și multe altele.

Konica Minolta PRESS C1060

Viteză: 60 de pagini color sau alb-negru pe minut.

Rezoluție: 1200x1200 dpi cu procesare pe 8 biți pentru imagini mai realistice. Sistemul de procesare SEAD IV (Screen-Enhancing Active Digital Processing System) menține în permanență stabilitatea imaginii.

Toner Simitri® HD cu biomasă pentru a reduce impactul asupra mediului

Bizhub PRESS 1060 acceptă hârtie cu dimensiuni de până la 13"x19,2" și cu greutate de până la 300g/m²

EPSON SURECOLOR SC-S30610

Imprimantă de 64", cu 4 culori, simplu de utilizat, pentru materialele publicitare utilizate atât la interior, cât şi în aer liber, având un cost total de exploatare scăzut şi impact ambiental redus.

Viteze: la 7,3 m2/oră până la 29.4 m2/oră, în funcţie de mod.

Flexibilă, fiabilă şi eficientă, compatibilă cu o gamă amplă de medii de tipărire

Secabo TPD7 pneumatic double-plate heat press

SecaboTPD7 este ideală pentru procesarea profesională și precisă a transferurilor la scară largă și extinsă în ediții mari și acceptă toate metodele de transfer utilizate frecvent.

Presiunea produsă de această presă termică cu două plăci se realizează prin aer comprimat, ceea ce înseamnă un lucru semnificativ mai ușor și rezultate consistente, reproductibile.

Cu o dimensiune de 40 x 50 cm fiecare, cele două plăci de lucru oferă o zonă de lucru deosebit de generoasă pentru poziționarea confortabilă a obiectelor de transfer.

Suprafața confortabilă de lucru pe fiecare placă de bază expusă contribuie, de asemenea, la creșterea calității și preciziei transferurilor.

HP Press Indigo 3500

HP a rezolvat provocările cerințelor pieței actuale, oferind o soluție de imprimare digitală de calitate, la prețuri accesibile, offset: HP Press Indigo 3500.

Combinând calitatea și caracteristicile HP Indigo, cu durabilitate și capacitate de neegalat, presă HP Indigo 3500 este soluția perfectă pentru cei ce caută să intre în spațiul digital de producție color.

O gamă largă de culori cu imprimare de până la 7 culori.

Precizia și consistența culorilor de cea mai bună calitate.

Versatilitatea superioară și ușurința de utilizare

Rata de producție de 68 ppm culoare și 136 ppm monocrom într-o singură presă, indiferent de tipul suportului

EPSON SURELAB SL-D700

Proiectată pentru imprimarea de fotografii de calitate superioară de până la un metru lungime, fiind prima imprimantă Epson compactă cu 6 culori pentru producţia de fotografii echipată cu tehnologie cu jet de cerneală.

Această imprimantă, împreună cu cerneala specială Epson UltraChrome D6-S, produce imagini extraordinare în culori vibrante, un negru intens, contururi clare şi nuanţe fine.

Calitate ridicată: cap de imprimare Micro Piezo, procesare a imaginii Epson (tehnologie LUT)

Imprimă pe o gamă largă de medii de tipărire: hârtie lucioasă, satinată şi mată

Fiabilă: Cuţit de tăiere rezistent, intervale mari de service

Colortrac SmartLF SG44

SmartLF SG Series 44 " scaner de format mare, combină toate avantajele imaginii color superioare ale tehnologiei CCD - capacitatea de a scana o gamă largă de culori și o gamă dinamică ridicată - cu rezoluție optică de 1200 dpi. Acest lucru este perfect pentru culori precise, fotografii, precum și detalii liniare clar definite pe documente tehnice și hărți.

2 GB memorie de scanare la bord ce asigură un progres lin al documentului prin intermediul scanerului

Scanerele SmartLF SG cu format larg sunt calificate ENERGY STAR®, folosesc componente reciclabile și sunt optimizate pentru o funcționare liniștită.

Cine ne recomandă?

MAVEXIM Berăria Vlad Țepes
Drimand Flax
Ristorante San Marco Primăria Comunei Aninoasa
Primăria Municipiului Târgoviște Regata
Compania de apă Târgoviște Carpatmontana
Complexul Turistic de Natatie Târgoviște Pensiunea Gura de Rai
Consiliul Județean Dâmbovița Ristorante del Ponte
Spitalul Județean de Urgență Târgoviște Gicabe
Supercom Kintetic Art